Gratis verzending vanaf € 100,-
Snelle levering in heel Nederland en België
5-10 jaar garantie, bij ons zit u goed
Gratis verzending vanaf € 100,-
5-10 jaar garantie, bij ons zit u goed
Snelle levering in heel Nederland en België

Hoe houd ik mijn deurbeslag schoon en heel?

Blogfoto 4 V2

Een krasje op een deurklink is snel gemaakt en vette vingerafdrukken doen afbreuk aan de gebruikerservaring. Hoe kan ik deze dingen voorkomen, en hoe maak ik de klinken eigenlijk schoon? U leest het in dit blog!

Natuurlijk is een deurklink heel gemakkelijk met een vochtig doekje schoon te houden. Er zijn echter wel wat aandachtspunten per materiaal. Zorg dat u niet te agressief schoonmaakmiddel gebruikt. Dit kan namelijk door de finish van het product bijten waarna, na langduriger gebruik, de klinken beschadigd kunnen raken.

Zeker in coronatijden is het ontsmetten van deurkrukken zeer belangrijk en ook aan de orde van de dag. De klinken worden uiteraard de hele dag door gebruikt door meerdere personen, wat het een brandhaard voor bacteriën maakt. Hier kan normaal ontsmettingsmiddel voor gebruikt worden, met een niet al te hoge of lage pH-waarde.

Als er op het beslag aanslag zit, kan er ook voor gekozen worden om de klink te polijsten. Zorg ervoor dat u hier niet te veel materiaal mee wegschuurt!

Om te voorkomen dat het beslag beschadigt, is het belangrijk om te voorkomen dat er metaal op metaal komt. Dit betekent voorzichtig zijn met ringen of met sleutels.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.
De waardering van www.deurklink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 80 reviews.