Wilt u (een deel van) uw bestelling retourneren? U heeft tot 30 dagen de tijd om kenbaar te maken dat u uw producten wilt retourneren

  • Download het Herroepingsformulier
  • Volg de stappen op het formulier
  • Nadat u aangegeven heeft de producten te willen retourneren, heeft u vervolgens 14 dagen om de producten terug te sturen.
  • U ontvangt het totale bedrag binnen 14 dagen na het kenbaar maken inclusief verzending terug. Enkel de kosten van retour zijn voor eigen rekening.

Óf maak het willen retour sturen binnen 30 dagen bekend per mail naar: [email protected]. Retourneren is niet in alle gevallen mogelijk:

  • Als u na 30 dagen aangeeft dat u wenst gebruik te maken van het herroepingsrecht
  • Als u een zakelijke klant bent

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product + het eventuele verschil in kosten tussen producten.

Zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten geldt niet het wettelijke herroepingsrecht. Toch willen we ook hen tegemoetkomen bestelde producten retour te sturen als deze bij nader inzien niet gewenst zijn. We nemen de producten retour die (1) binnen 30 dagen na verzending bij ons aangeleverd worden, (2) in nieuwstaat verkeren en (3) tegen een handlingsfee van 15 % van het betaalde bedrag met een minimum van €15,- per teruggestuurde doos. Deze handlingsfee brengen we in mindering op het aankoopbedrag, waarna we het saldo terugboeken. Verzendkosten zijn te allen tijde voor rekening van de klant.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Heeft u nog vragen of is iets niet duidelijk? Neem met ons contact op.