Verzending

Als u uw bestelling voor 16:00 plaatst, dan wordt deze morgen verzonden en heeft u hem in principe de dag erop in huis. Er wordt geleverd van maandag tot en met zaterdag. De pakketten worden geleverd met onze koeriersdienst DPD.

DPD ervaart grotere vertragingen voor zending naar België. Mocht u uw bestelling na 3 werkdagen nog niet hebben ontvangen, laat het dan ons graag weten zodat wij het op kunnen lossen.

Track en trace code

Nadat u bij Deurklink.nl besteld hebt, krijgt u een email met de bevestiging. Zodra uw bestelling op de post gedaan wordt, krijgt u ook automatisch de track en trace code in uw mail zodat u kunt zien waar uw pakketje is en wanneer het bezorgd zal worden. Deze mail kunt u in de meeste gevallen in het begin van de avond verwachten.

Verzendkosten in Nederland en België

Voor klanten met een verzendadres in Nederland en België vragen wij € 5,50 voor het verzenden van bestellingen met een orderwaarde tot € 100,-. Bij bestellingen vanaf € 100,- zijn de verzendkosten geheel gratis!

Afhalen in Hattemerbroek

Zou u graag uw producten bij ons willen afhalen? Dat kan ook! Stuur ons graag een mailtje: [email protected] met welke producten u nodig heeft en wanneer u graag langs zou willen komen, dan kunnen we samen een afspraak maken. Het afhalen is alleen mogelijk op afspraak. Per telefoon afspraak maken kan ook: 085-0605559.

Het adres waar u uw bestelling kunt afhalen is: Rendementstraat 5 in Hattemerbroek.

Schade tijdens transport

Is een deel van uw bestelling of misschien wel de gehele bestelling beschadigd tijdens transport? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons wij zodat we het probleem op kunnen lossen. In de allermeeste gevallen zullen we u nieuwe producten sturen. Zorg er wel voor dat u binnen 4 werkdagen nadat u uw bestelling ontvangt, reclameert bij ons. Anders kunnen wij namelijk de schade niet verhalen op de transporteur waardoor wij genoodzaakt zijn om extra kosten in rekening te brengen.