U krijgt uw pakket met de deurklinken binnen. Hoe dient de klink bevestigd te worden en hoe gaat u dan verder te werk? Hoe zorgt u ervoor dat u de juiste draairichting heeft? U leest het in dit blog!

Een groot voordeel van deurklink.nl: Al onze klinken worden compleet en per paar geleverd. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over extra bevestigingsartikelen. Een uitzondering is het binnenwerk. Indien u een compleet nieuwe deur heeft, heeft u naast de klinken een loopslot (het binnenwerk) en scharnieren nodig. Deze kunt u vinden onder accessoires. Hier kunt u ook extra sleutelgaten of sloten voor toiletten en badkamers aanschaffen.

Nadat u de klinken uit de verpakking gehaald heeft, schroeft u het ijzeren schroefje uit de klink met de bijgeleverde inbussleutel. U kunt de klinken dan los halen. Vervolgens is het een kwestie van de stift door het slot steken en de klinken weer vast schroeven! Een kind kan de was doen.

Indien u een klink op schild gekocht heeft, voldoet dezelfde werkwijze. Het enige wat extra is, is dat het schild vastgeschroefd dient te worden aan de deur. De schroefjes hiervoor zijn bijgeleverd.

Let er bij het monteren uiteraard op naar welke kant uw deur draait. Zorg dat de klink altijd wijst naar het grote oppervlakte van de deur. Mocht u vragen hebben over de installatie of over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.
De waardering van www.deurklink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 84 reviews.
Klinkt goed!