Terug

RVS Deurklinken

RVS betekent officieel roestvast staal, maar staat vooral bekend onder roestvrij staal. RVS is een van de meest gangbare kleuren voor deurbeslag, door de tijdloze uitstraling en neutrale kleur. De meeste RVS deurkrukken worden ook daadwerkelijk van roestvrij staal gemaakt, al zijn er ook modellen die van aluminium gemaakt zijn. Door uw huidige deurklinken te vervangen voor nieuwe, strakke RVS deurklinken kunt u veel stijl toevoegen aan uw huis. RVS deurbeslag wordt vaak gebruikt op witte deuren, maar passen ook op zwarte of glazen deuren. Met de juiste klink kunt u uw stijl de finishing touch geven!

21 resultaten


Soorten RVS deurbeslag

deurbeslag is een overkoepelende term voor alle klinken, krukken, knoppen, op rozet of schild, en zowel voor buiten als binnen. Deurklink.nl heeft veel aanbod in RVS deurbeslag. Bekijk bijvoorbeeld hier ons aanbod voor deurklinken op schild of binnendeurbeslag. Onze RVS deurbeslag vindt u ook in verschillende vormen en maten, zoals gebogen of recht, en met een vierkant of rond rozet. Voor de meeste deuren wordt er gebruik gemaakt van een deurklink of deurkruk. maar voor elke deur is dit een kwestie van smaak. Voor deuren die niet per se in het slot hoeven te vallen kunt u ook kiezen voor een deurgreep. Voor meubels bestaat er specifiek meubelbeslag. Als u dit graag wilt laten aansluiten bij uw RVS deurbeslag, kunt u aan de linkerkant van de pagina filteren op RVS geborsteld.

Voor- en nadelen RVS Deurklinken

RVS deurbeslag gaat al heel lang mee, en is nog steeds relevant. Het is daarom tijdloos, en zal zeker nog lang in de mode blijven. Dit komt vooral omdat de deurkrukken van RVS bestand zijn tegen weer en wind, en zoals de naam zegt: niet roesten. Daarnaast passen RVS deurklinken in allerlei stijlen; of u nu een strak, modern huis heeft u juist een retro uitstraling, de juiste RVS deurklink kan deze look helemaal afmaken. Daarbij ligt de RVS klink fijn in de hand door het gladde oppervlak. Een nadeel van RVS klinken is dat deze wat meer onderhoud vereisen. Waar de zwarte deurklinken niet snel vieze vlekken vertonen, kan dit bij RVS deurbeslag wel voorkomen. Hier staat tegenover dat RVS deurbeslag goed schoongemaakt kan worden. Door de klinken goed op te poetsen of zelfs te polijsten zullen ze weer uitzien en aanvoelen als nieuw.

Voordelen RVS deurklink op rozet of schild

Een rozet of schild toevoegen aan uw deurklink kan rommelig lijken, maar geeft juist een strakke afwerking aan uw deurklink. Er wordt zo ruimte gecreëerd tussen de deur en de klink, waardoor er weinig tot geen slijtage kan optreden. Het draaiende gedeelte van de klink komt namelijk niet tegen de deur aan, en kan daar geen sporen achterlaten. Daarbij helpt een rozet of schild om de zaag gaten af te dekken, zodat u deze niet hoeft weg te werken of te vullen.

Montage RVS deurklink

Wilt u graag uw deurklink vervangen, maar ziet u op tegen de zoektocht naar een nieuwe, passende deurklink? Bij deurklink.nl maken we het u zo makkelijk mogelijk door de maten van elke klink direct op de productpagina te zetten. U kunt zo direct naar de juiste maten kijken. Daarbij hebben de RVS deurklinken een eenvoudige installatie, en wordt er met elk product een uitgebreide beschrijving meegestuurd, waar alle stappen in uitgelegd worden.

Heeft u vragen over onze RVS deurklinken, of twijfelt u welke u het beste kunt kiezen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

De waardering van www.deurklink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 84 reviews.
Klinkt goed!