Gratis verzending vanaf € 100,-
Snelle levering in heel Nederland en België
5-10 jaar garantie, bij ons zit u goed
Gratis verzending vanaf € 100,-
5-10 jaar garantie, bij ons zit u goed
Snelle levering in heel Nederland en België

Toont alle 13 resultaten

Raamuitzetters

Een raamuitzetters is een stang die zorgt dat het raam open gezet kan worden, maar niet volledig open waait. Hierdoor kan de ruimte goed geventileerd worden, en is het mogelijk om het raam naar eigen wens op verschillende standen open te zetten. Een raamuitzetter is daarbij ook geschikt om inbraak tegen te gaan, doordat het raam van buitenaf niet verder geopend kan worden. De raamuitzetters zijn geschikt voor klepramen en naar buiten draaiende ramen.


Soorten raamuitzetters

Verschillende ramen vragen om verschillende oplossingen qua raamuitzetters. Een kiepraam heeft een andere oplossing nodig dan een naar buiten draaiend raam of een klapraam. Kijk dus goed of de raamuitzetter die u kiest geschikt is voor uw toepassing. Voor een naar buiten draaiend raam is er één raamuitzetter nodig, waar een kiepraam er 2 gebruikt, aan elke zijkant één. De meeste raamuitzetters zijn handmatig in te stellen op twee, drie of vier verschillende punten. Dit werkt door middel van stelpennen, die vastklemmen in de gaten van de raamuitzetter. Daarnaast biedt Deurklink.nl ook tele-uitzetters, of telescopische raamuitzetters. Deze kunnen op elke gewenste stand gezet worden, en hebben als ander groot voordeel dat ze niet uitsteken. Hierdoor kan de telescoop raamuitzetter ook gecombineerd worden met een eventuele hor.

Installatie raamuitzetters

De normale raamuitzetter bestaat uit meerdere onderdelen, de raamhoek die aan het raam bevestigd wordt, en de stelpen die op het kozijn komt. Bij deze traditionele raamuitzetter wordt eerst de raamhoek bevestigd, en daarna de stelpen uitgelijnd. Met elk product wordt een installatiehandleiding en informatie over de juiste afstanden meegestuurd. Als u het raam ver open wilt kunnen doen, plaats de raamuitzetter dan zo dicht mogelijk bij de scharnieren als mogelijk (houd de minimale afstand aan).

Een raamuitzetter voor elke stijl

Bij deurklink.nl vind u deurklinken, deurknoppen en allerlei soorten raambeslag in verschillende stijlen en kleuren, en zo ook de raamuitzetters. Zoekt u iets moderns en strak, kies dan een tele-uitzetter of een strakke zwarte raamuitzetter. Daarnaast vind u raamuitzetters van Messing in verschillende kleuren, die goed bij een landelijke of retro stijl passen. Zo'n jaren 30 raamuitzetter maakt de look helemaal af!

Heeft u nog vragen over onze raamuitzetters? Neem dan snel contact met ons op, wij helpen u graag!

De waardering van www.deurklink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 66 reviews.