Gratis verzending vanaf € 100,-
Snelle levering in heel Nederland en België
5-10 jaar garantie, bij ons zit u goed
Gratis verzending vanaf € 100,-
5-10 jaar garantie, bij ons zit u goed
Snelle levering in heel Nederland en België

Toont alle 18 resultaten

Deurknoppen

Deurknoppen worden vaak gebruikt voor de voordeur. Het heeft een compacte aanblik en liggen fijn in de hand. Bij de aanschaf van een deurknop bij deurklink.nl weet u zeker dat u een goed product in huis haalt. Wij leveren zowel knoppen voor de voordeur als knoppen voor ten behoeve van een wisselgarnituur. Dit betekent dat de knoppen binnen gebruikt kunnen worden met aan de andere kant een deurklink. Onze knoppen worden allemaal per stuk geleverd. Bij de voordeurknoppen voldoet een eenzijdige montage. Bij de wisselgarnituren dient u een losse klink bij te bestellen om de verbinding tussen draaiknop en deurkruk te volbrengen.


Deurknoppen

Deurknoppen zijn er in allerlei soorten en maten en kunnen de finishing touch zijn voor uw in- en exterieur. Laat u verrassen door het uitgebreide aanbod en neem contact met ons op voor advies over de laatste woontrends. Deurknoppen worden per stuk geleverd. Hier kunt u losse klinken aan uw bestelling toevoegen. De knoppen zitten vast in het rozet en zijn dus niet draaibaar. Aan de andere kant komt een klink. Aan deze kant kan de deur dus wel open en dicht. De knoppen zijn dus uitermate geschikt voor de voordeur!

Bevestiging en montage

Alle deurknoppen zijn gemakkelijk te bevestigen aan uw deur. Onze deurknoppen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal, bestaande uit schroefjes, een inbussleutel, een rozet en eventueel schroeven voor de nokken. Indien u een nieuwe deur heeft, zult u de gaten voor de deurstift en het slot moeten boren. Hierbij kunt u gebruik maken van een boormal. Deze wordt in de meeste gevallen niet bijgeleverd. Wel verkopen wij sloten die u gemakkelijk kunt vervangen voor uw oude slot. Bij de meeste van onze producten is een tekening toegevoegd waarop u alle belangrijke maten terug kunt vinden. Zo weet u zeker dat uw deurklink goed past op uw deur.

Garantie

Mocht het product onverhoopt falen op het gebied van de functionaliteit kunt u het product retourneren en krijgt u het aankoopbedrag terug. U krijgt bij deurklink.nl tot wel 10 jaar functionaliteitsgarantie. Indien u er na uw aankoop achter komt dat de klink toch niet goed binnen uw interieur past, bieden wij de mogelijkheid aan tot ruilen. U kunt tot 30 dagen na uw aankoop de producten retourneren.

De waardering van www.deurklink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 66 reviews.