Gratis verzending vanaf € 100,-
Snelle levering in heel Nederland en België
5-10 jaar garantie, bij ons zit u goed
Gratis verzending vanaf € 100,-
5-10 jaar garantie, bij ons zit u goed
Snelle levering in heel Nederland en België

Enig resultaat

Buitendeurbeslag

Deurbeslag voor buiten heeft als extra functie boven binnendeurbeslag het feit dat het inbrekers buiten moet houden. SKG is een partij die hang– en sluitwerk test op duurzaamheid. Het geeft deurbeslag een classificatie tussen 1 en 3 sterren, waarbij 3 sterren het meest inbraak werend is. Al onze producten hebben een classificatie van 3 sterren, wat u dus de beste veiligheid biedt. Ook buitendeurbeslag wordt in zwart en RVS aangeboden. Laat u verrassen door onze prachtige klinken voor zowel de voordeur als de achterdeur!

 


Deurklinken op schild

Door het vervangen van uw huidige deurklinken kunt u veel stijl toevoegen aan uw huis. Ook kunt u gemakkelijk een kapotte deurklink vervangen omdat wij alle gangbare modellen aanbieden. Laat u verrassen door het uitgebreide aanbod en neem contact met ons op voor advies over de laatste woontrends. Bent u minder bezig met de laatste deurmode maar heeft u wel behoefte aan een stevige deurkruk die goed in de hand ligt? Ook dan bent u aan het juiste adres. Van zware deuren tot glazen deuren, voor elke deur is er een geschikte deurklink.

Deurklink maten

De maat van deurklinken op schild zijn zeer belangrijk om in acht te nemen. De belangrijkste afmetingen van de schilden zijn de lengte van het schild en de afstand tussen het centrum van het klink gat tot het centrum van het slot gat. Laatstgenoemde is belangrijk om het slot in uw deur goed af te stellen op de gaten in het deurbeslag. Dit wordt in combinatie met het soort gat ook wel de uitvoering van het schild genoemd. Hier zijn een aantal standaard maten en standaard uitvoeringen. De meest eenvoudige is een blind schild. Deze uitvoering heeft geen gaten in het schild zitten. Dit is dus voor deuren die niet op slot hoeven. Indien u wel een slot op de deur wilt, bijvoorbeeld voor de badkamer of het toilet, raden wij de uitvoering WC63/8mm aan. De 63mm staat hier voor de afstand tussen het slot en de klink, en de 8mm betreft de diameter van het slotstift. Naast bovengenoemde uitvoeringen zijn er nog 2 standaard schilden. Een met een profielcilindergat (PC) en een met een klassieke vorm sleutelgat (SL). De deuren met deze schilden zouden eventueel op slot kunnen met een klavierslot. Let hier goed op de afstand van de klink tot het slot! Ons assortiment aan sloten kunt u hier vinden.

Bevestiging en montage

Alle deurklinken zijn gemakkelijk te bevestigen aan uw deur. Alle klinken worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal, bestaande uit schroefjes, een inbussleutel, een rozet en eventueel schroeven voor de nokken. Indien u een nieuwe deur heeft, zult u de gaten voor de deurstift en het slot moeten boren. Hierbij kunt u gebruik maken van een boormal. Deze wordt in de meeste gevallen niet bijgeleverd. Wel verkopen wij sloten die u gemakkelijk kunt vervangen voor uw oude slot. Bij de meeste van onze producten is een tekening toegevoegd waarop u alle belangrijke maten terug kunt vinden. Zo weet u zeker dat uw deurklink goed past op uw deur.

Garantie

Mocht het product onverhoopt falen op het gebied van de functionaliteit kunt u het product retourneren en krijgt u het aankoopbedrag terug. U krijgt bij deurklink.nl tot wel 10 jaar functionaliteitsgarantie. Indien u er na uw aankoop achter komt dat de klink toch niet goed binnen uw interieur past, bieden wij de mogelijkheid aan tot ruilen. U kunt tot 30 dagen na uw aankoop de producten retourneren.

De waardering van www.deurklink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 70 reviews.